queen ai
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER ASK.FM INSTA NEWER OLDER +FOLLOW DASH
Journal

blog archive

Jantung Hati

lets join!

Release Tension

sing-a-song


Shine

See Me

contactcontact

Instagram


Official Page

LIKELIKELIKE


Big Claps

their works

Template by AqilaFarah|FarahDini
Full Edit : Li
TutoBies : Salsa|Husna|Atiqah
The Owner: Nurainafatini
Best Views :P L U
Musim Bunga Dah Bermula!
Si Comel Bercerita ♥

Assalamualaikum kawan-kawan! Hahahaha rindu aye tak kuikui. Tergelak aku tengok viewers dekat stats tadi. 10 views pun tak sampai kau eheheh maaf semua T_T

Bukan tak nak update, busy tau dak busy heehee lagipun haritu stay asrama three weeks. Mana boleh nak ngapdet blog dih woo haha rindu para readers sekalian acewah ajet gituh. Anyway saja nak cerita kali ni, bunga sakura di Malaysia! Ops, terperinci lagi. Di Kedah................................................. which is my place born........ (awan awan naik atas kepala)

Well kan cuti seminggu, jarang orang datang Kedah nak buat 'lawatan' family aha selalunya ke KL, Melaka and else je kan. Meh kali gua nak promote negeri kelahiran wa ihiks. Apa yang menariknya Kedah pada cuti kali ini? Selain daripada tempat tempat lain yang dah sudah tahu tarikannya, cuti kali ni korang boleh lah datang Kedah iaitu anak kepada Korea. Haha bajet eh kau. Kenapa Korea? Kenapaaaa? Negeri lain jangan jealous uals. Again this year Kedah dibanjiri bunga ala-ala sakura gituh.

Nah, aku ambil dari sini 

 

 

Ada feel korea tak? Sekali lagi bajet korean apa salahnya. Pergi tangkap gambar bawah pokok sakura tu pakai jaket sejuk. Mimik muka ketaq sebab suhu yang sejuk lepastu post insta dengan caption menarik, "cuti kali ini aku ke korea. sejuk gilew" ha agak-agak orang percaya tak? Hahahahahahaha lepastu pengsan terus. Mana taknya, cuaca dekat Malaysia sekarang ni dah lebih 30 darjah. Panassssss gilewwww waduh.


baru panas dunia, dah tak tahan. belum panas akhirat lagi. entah macam mana lah.

Papepun aku saja nak bagitahu, sekarang ni aku pun tengah busy arrange untuk lawatan bulan Mei ni. Nak kena cari sponsorlah, apalah. Anyway nak tanya, sesiapa boleh tolong cari sponsor untuk i? Atau... sponsor je terus hahaha, kjoke. Sapa-sapa yang boleh tolong recommend sponsor pls? Email me: fatini.aina12@gmail.com atau contact page wa dekat sebelah tu. Terima kasih:)

Done for today *bangga jap anak jati kedah. Assalamualaikum ;)
 

Written by me at 08:04 | 0 Pinkzluv{s}