queen ai
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER ASK.FM INSTA NEWER OLDER +FOLLOW DASH
Journal

blog archive

Jantung Hati

lets join!

Release Tension

sing-a-song


Shine

See Me

contactcontact

Instagram


Official Page

LIKELIKELIKE


Big Claps

their works

Template by AqilaFarah|FarahDini
Full Edit : Li
TutoBies : Salsa|Husna|Atiqah
The Owner: Nurainafatini
Best Views :P L U
Segmen Blogger Cergas & Santai
Si Comel Bercerita ♥


tekan sini kalau nak join

Assalamualaikum w.b.t. Salam pagi salam ceria ye semua ye. Hehehe dah lama rupanya Aina tak berblogging. Mesti semua rindu kan hehehehe :p Sedih lah jugak bila tengok viewers pun dah turun mendadak taktau nak kata. Dih dih.


Baru pagi ni aku screenshot. Takpelah, life budak asrama. Korang kena paham sama hehehe. And pagi ni jugak bila aku scroll bahagian blogger tu, aku tengok ada satu segmen by kak Izzati Amira. Memang sesuailah dengan mood aku yang tak berapa rajin blogging sekarang ni. Exam pun dah nak dekat (woah!)

So, mengikut syarat yang ditetapkan, I'll answer all the qs given.

Currently, lagu/movie/buku/novel apakah yang menjadi kegemaran korang? Citer lah sikit kenapa you suka benda alah tu.

Okay, i choose novel "Kebangkitan Kuasa Legasi Blok E" written by Rowena Ridzuan becauseeee (hehe macam buat darjah enam punya paper pulak *ups upsr dah habis!*) cerita dia tu memang superb for me even dah lama dah hehee. Sampai sekarang lagi kalau aku bosan sangat aku sanggup baca cerita tu berulang kali. Futhermore, cerita dalam tu berkisahkan budak budak asrama. And ada kuasa ajaib katanyeeee. Fuh aku ni dah lah jenis mega berangan hehe. So aku nak war-warkan kepada sesapa yang ada sama type dengan aku ha silakan beli online sekarang sebab aku tak sure still ada dekat pasaran ataupun tak.

Suggestkan satu LINK BLOG yang kamu selalu lawati. Kenapa?

Okay here, Ashya'. Selalulah jugak aku jenguk jenguk blog minah ni tapi apakan daya dia memang ada masalah macam aye jugak hahaha rasanya lah kan. Well hostellians jugak kan. So ni bukan semata-mata suggestion tapi nak suruh dia kembali CERGAS & AKTIF hahahaa ok ashya' hang kena terima cabaran aku kahkahkah kalau tak hang kalah dadadidadadidu.

Dalam banyak-banyak entry yang pernah korang post, pilih entry yang korang rasa "Inilah entry yang memang aku nak setiap orang baca!!!" share kan link post tersebut.

Yang ni memang arahan yang paling aku sukaaaaaaaaaaaaaa. So dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, aku nak galakkan readers sekalian baca entry INI. Aina harap entry tu banyak pengajaran untuk diri, semua serta kak Izzati nanti:) Comment yang bernas serta penambahbaikan daripada kak Izzati sangatlah ditunggu-tunggu ^,^

SEKIAN, ASSALAMUALAIKUM W.B.T.

 



Written by me at 17:50 | 5 Pinkzluv{s}

tekan sini kalau nak join

Assalamualaikum w.b.t. Salam pagi salam ceria ye semua ye. Hehehe dah lama rupanya Aina tak berblogging. Mesti semua rindu kan hehehehe :p Sedih lah jugak bila tengok viewers pun dah turun mendadak taktau nak kata. Dih dih.


Baru pagi ni aku screenshot. Takpelah, life budak asrama. Korang kena paham sama hehehe. And pagi ni jugak bila aku scroll bahagian blogger tu, aku tengok ada satu segmen by kak Izzati Amira. Memang sesuailah dengan mood aku yang tak berapa rajin blogging sekarang ni. Exam pun dah nak dekat (woah!)

So, mengikut syarat yang ditetapkan, I'll answer all the qs given.

Currently, lagu/movie/buku/novel apakah yang menjadi kegemaran korang? Citer lah sikit kenapa you suka benda alah tu.

Okay, i choose novel "Kebangkitan Kuasa Legasi Blok E" written by Rowena Ridzuan becauseeee (hehe macam buat darjah enam punya paper pulak *ups upsr dah habis!*) cerita dia tu memang superb for me even dah lama dah hehee. Sampai sekarang lagi kalau aku bosan sangat aku sanggup baca cerita tu berulang kali. Futhermore, cerita dalam tu berkisahkan budak budak asrama. And ada kuasa ajaib katanyeeee. Fuh aku ni dah lah jenis mega berangan hehe. So aku nak war-warkan kepada sesapa yang ada sama type dengan aku ha silakan beli online sekarang sebab aku tak sure still ada dekat pasaran ataupun tak.

Suggestkan satu LINK BLOG yang kamu selalu lawati. Kenapa?

Okay here, Ashya'. Selalulah jugak aku jenguk jenguk blog minah ni tapi apakan daya dia memang ada masalah macam aye jugak hahaha rasanya lah kan. Well hostellians jugak kan. So ni bukan semata-mata suggestion tapi nak suruh dia kembali CERGAS & AKTIF hahahaa ok ashya' hang kena terima cabaran aku kahkahkah kalau tak hang kalah dadadidadadidu.

Dalam banyak-banyak entry yang pernah korang post, pilih entry yang korang rasa "Inilah entry yang memang aku nak setiap orang baca!!!" share kan link post tersebut.

Yang ni memang arahan yang paling aku sukaaaaaaaaaaaaaa. So dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, aku nak galakkan readers sekalian baca entry INI. Aina harap entry tu banyak pengajaran untuk diri, semua serta kak Izzati nanti:) Comment yang bernas serta penambahbaikan daripada kak Izzati sangatlah ditunggu-tunggu ^,^

SEKIAN, ASSALAMUALAIKUM W.B.T.

 



Written by me at 17:50 |
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>