queen ai
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER ASK.FM INSTA NEWER OLDER +FOLLOW DASH
Journal

blog archive

Jantung Hati

lets join!

Release Tension

sing-a-song


Shine

See Me

contactcontact

Instagram


Official Page

LIKELIKELIKE


Big Claps

their works

Template by AqilaFarah|FarahDini
Full Edit : Li
TutoBies : Salsa|Husna|Atiqah
The Owner: Nurainafatini
Best Views :P L U
Welcome Trial UPSR
Si Comel Bercerita :*



Hei Assalamualaikum readers. How mood? Aina? Tengah sick ni. Demam manjang. Sakit perut bagai. Tapi Aina kena ingat, Allah uji ni sebab Allah sayang Aina :) That's why Aina hanya berserah je. Harini tak pergi sekolah. Allahu. Dahlah harini ada ujian pewajam math. Aku miss pulak. Mohon esok aku buleh hadir and buat balik exam tu. Terasa rugi ja miss school harini. Pelajaran tu penting bagi aku sekarang ni. 

Next week ada trial upsr. Fuh. Cepat ja masa berlalu. Terkejut jugak aku. Pejam celik pejam celik, dah bulan Julai. And now aku bakal bertemu dengan trial UPSR. Next week k next week * berapa kali mahu bagitau daa * . Date? Aku tak pasti. Cikgu sekolah aku kata 23 Julai. Kawan-ii sekolah lain kata 22 Julai. Oh tak kisah lah berapa. Yang penting next week. Nak baca buku? Not late yet. Family aku cakap aku ni macam tak bersedia je. Hoho. Memang aku rasa macam tu jugak. Reason? Aku tak boleh baca dekat rumah. Aku lebih senang baca dekat library, focus 100% time cikgu mengajar. Yeah. Barulah pelajaran masuk dalam kepala otak aku ni. Kalau study sorangsorang, bored okay bored.


By the way, Aina nak ucapkan kepada semua calon UPSR, good luck :) Do your best. Especially for SKTS's students. Relax and always focus when your teacher is teaching :) Okay? 


#Assalamualaikum.

Written by me at 06:20 | 0 Pinkzluv{s}