queen ai
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER ASK.FM INSTA NEWER OLDER +FOLLOW DASH
Journal

blog archive

Jantung Hati

lets join!

Release Tension

sing-a-song


Shine

See Me

contactcontact

Instagram


Official Page

LIKELIKELIKE


Big Claps

their works

Template by AqilaFarah|FarahDini
Full Edit : Li
TutoBies : Salsa|Husna|Atiqah
The Owner: Nurainafatini
Best Views :P L U
Today.
Si Comel Bercerita :*

Harini last trial. Dah habis. Finish. Last subject is English. First subject haritu Bahasa Melayu. Harini ada Science -_- #Babbling * again *


Assalamualaikum Hello Earthilngs :* Mood? Blablabla. Feeling sad, awesome and ever. Lol. Macamana trial? 5A? Wuuuuuuuuuuu, tahniahtahniah. Aina? Hahaha xP Baru dapat satu dari satu. Ngehngeh. Mathematics. Finally, A :) Thanks Allah, Thanks All :) Alhamdulillah :) Berapa? Nanti Aina confirm lain. Ni pun Aina tahu dari friends. Tak piy check pun dekat class. Nanti lah bongkarkan * jeng jeng jeng *


Science? Huh. Naik fobia dengar subjek tu. Macam nak pitam, hospital jum? Ngehngeh. Tadi Aina check soalan objektif dengan kawan Aina dari sekolah lain, Awatif her name. Dia dapat 26/30. Weeee, tahniah beb :*** Aku? Aku dapat 24. Not sure yet. Mohon lah ada markah bonus. Kalau real dapat 24, memang payah nak dapat 16 section B tu x( Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( Huh, dapat 80 pun jady la wey. Lalalala. Lagipun padan muka aku, banyak careless soalan objektif tu. Dari ringan ke berat aku piy buat dari berat ke ringan. Nampak tak kebluran aku tu? Huh. Annoying.


Lompat soalan Inggeris. Takpayah taksenang. Sedangsedang. Yang penting buleh jawab. Tak kaku la macam soalan Science tu. Jadi patung terus :p Sometime ada je fikiran jahat dekat kepala otak aku ni. LOL. Tapi takjadi. Fuh. Tak pasal-pasal kena tolak 30 markah, tak ke mana jugak A aku tu, masuk longkang jugak. Nak berjaya kena ada focus. Focus, focus and focus. 


Before end this post, saya ingin menegaskan bahawa SCIENCE IS KILLING MY " A " x( Assalamualaikum.

Written by me at 02:27 | 0 Pinkzluv{s}