queen ai
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FACEBOOK TWITTER ASK.FM INSTA NEWER OLDER +FOLLOW DASH
Journal

blog archive

Jantung Hati

lets join!

Release Tension

sing-a-song


Shine

See Me

contactcontact

Instagram


Official Page

LIKELIKELIKE


Big Claps

their works

Template by AqilaFarah|FarahDini
Full Edit : Li
TutoBies : Salsa|Husna|Atiqah
The Owner: Nurainafatini
Best Views :P L U
Goodbye Sir :'(
Si Comel Bercerita :*

Assalamualaikum :( Mood? #Sad :( Seriously. I'm felt so so so so so sad. Reason? Oh forget to story. Blablabla. Sedih gila :( Headmaster, upss EX-HEADMASTER Aina dah bersara. Dah pencen. Just now :'( Harini kami buat sambutan for him persaraan. Lol x( Banyak kali aku naik pentas, banyak kali air mata aku turun. Macam hujan turun dari langit jaaaaaaaa :(

First at all, like usually. Aku naik pentas jadi wakil murid. Slowslow jiaa aku cakap :( Aku nanak cikgu dengar aku cakap for last time. After this, maybe not. Not not not. Me and the gang macam nak buat " TUNJUK PERASAAN " jaaaaaa. Tanak cikgu pergi :'( Tadi cikgu datang dengan isteri and him daughter. So comel :) * feeling lebih *

Then aku naik lagi. Hahaha xP For what? Kami * aku, wajidah, hanim, amirah hazirah * or digelar " THE STARS " ... * erk? star la sangad :p * untuk nyanyi laguuuuuu Kenangan Yang Terindah yang cikgucikgu olah. Lols :( Kononnya tamo nanges. Nak relax jaaa. Ni kan tak, belum sampai part solo aku, mata aku dah merah. Relax. Haha. Lepas sing part solo, tudia. Taknyanyi teroihhhhhhh :'( Nyanyi pun tersekatsekat ja :3 See? Kawan aku yang lain aku taktau sebab aku takpandang depaa dah atas pentas, aku tengok cekguu jaa :( For the last time. Well, next year aku tadak dah kat sekolah ni kann :( 

Finish. Aku turun terus pergi belakang pentas. Nangesss wOiii :( Sambil tuh kitorang bersiap untuk naik pancaragam lepas cikgucikgu puisi. Punya lah nak relax, lastlast cikgu yang puisi tu pun mendayu semacam, aku nanges balik. Lol. Aku rasa aku yang over feeling kali ni, right? * put your hands up * Kengkawan aku dok kata relax relax. Nasib depa taknyanyi lagu RELAX BROTHER blablabla. Time pancaragam, aku bukan main sangat pun. Heeeee :3 Buatbuat main ja :D Takut salah, salah bunyi, kena pulak. So covercover jelah :3 Untung aku duduk belakang. Depan aku pulak orang tinggi, syukur aku kecik :D

Last aku naik stage masa budak koir * termasuk aku okay * naik pentas nyanyi lagu Salam Terakhir. Okay. Sini aku nakmengaku awalawal. Hehe. Masa music, sebelum nyanyi lagi, air mata aku dah turun. Mau tidakknyaa, GB betulbetul depan-tepi aku lol. Semangat aku merudum terus naknyanyi betulbetul. Nangis jugak :'( Aku rasa air mata aku memang real keluar kali nih :( We will miss youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :'( Assalamualaikum :(

# SEMOGA SIHAT SELALU CIKGU :) DON'T FORGET US :'(

Written by me at 03:40 | 0 Pinkzluv{s}